Biografie - Tach Crémer

Van jongs af aan beïnvloeden twee passies het intrigerende leven van Natacha: liefde voor paarden en een fascinatie voor echte housemuziek. Ze groeide op met paarden aan haar zijde en werd een internationaal gerenommeerde amazone. Na haar carrière als amazone ontdekte ze snel haar passie voor muziek. Door haar dromen altijd na te streven, bracht ze haar tijd door als gepassioneerde DJ.

Door WTHN? te winnen, een Dj-wedstrijd in La Rocca, maakte ze haar start als een echte DJ. Ze werd behoorlijk snel opgemerkt door de House-scene en werd vaak gevraagd in clubs en beroemde concepten zoals Ocean Club (Marbella, Spanje), La Rocca, Pacha, Cafeína, BacktoBasicz en nog veel meer BacktoBasicz te spelen schakelde haar in als een DJ in hun team. Dat brach Tach Crémer nog meer in the picture. Wat haar aantal dj-sets tot ongekende hoogten bracht. Spelen op Pukkelpop was een van de hoogtepunten in haar vroege carrière in 2018.
Als vrouwelijke DJ wordt ze muzikaal geïnspireerd door sets van Kölsch, Roger Sanchez en Sam Divine. Deze inspiratie ontwikkelde haar geluid in een typische Tach Crémer-stijl. Haar visie “waar een wil is, is een weg” weerspiegelt haar ware zelf.

Keep in touch

ALGEMEEN
info@focusagency.be

Heeft u nog andere vragen, stuur ons dan gerust een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Toekomstige shows