Biografie Bountyhunter

Stefan Melis ook bekend als Bountyhunter begon zijn carrière in 1990 in een kleine club genaamd TGV.
Tijdens deze periode nam hij zijn eerste plaat op met een sample uit de Star Wars-film en het nummer "Bountyhunter" was geboren.
In 1992 werd deze single uitgebracht bij het gloednieuwe label Bonzai Records, deze zou een enorm succes worden en versterkt het geluid dat we tegenwoordig allemaal kennen en waar we van houden.

Er zouden nog veel meer releases volgen waaronder ‘Woops’, ‘Demilitarized Zone’ en ‘The Return’ om er maar een paar te noemen. Deze releases zouden een grote stempel drukken op het Bonzai label en Bountyhunter op de kaart zetten bij andere grote namen. Dit maakt dat mensen niet alleen over Bonzai spreken, maar ook over klassiekers waarbij de naam Bountyhunter een gevestigde waarde is.

Bountyhunter is een veelgevraagde DJ en speelde op vele grote festivals zoals: Tomorowland (2 weekends), Decibel, Ground Zero, Mayday. Harmony of Harcore, alle geweldige Bonzai-evenementen, The Love Parade’s, Multigroove, Hype O Dream, Defcon, Best Kept Secret en nog veel meer. 

Vandaag produceert Stefan nog steeds muziek en speelt hij elke week in België, Duitsland, Italië en vaak in Nederland. Bountyhunter is het hele jaar door druk bezig met verschillende feesten en festivals die gepland staan en zal in de toekomst zeker op retro- en oldschool-evenementen verschijnen.

Keep in touch

ALGEMEEN
info@focusagency.be

Heeft u nog andere vragen, stuur ons dan gerust een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Toekomstige shows