Biografie - Jelle Van Dael

Jelle van Dael is een ster op zichzelf. Haar muzikale carrière begon op haar 18 jaar. Na het winnen van een populaire tv-wedstrijd in haar thuisland werd de zangeres meteen beroemd en werd zij de zangeres van een wereldwijd bekroond dansproject, namelijk Lasgo. Deze scoorde met verschillende hits en had een uitstekende verkoop van 5 miljoen albums.

Dit project katapulteerde Jelle naar verschillende tournees. Ze reisde de wereld rond en had een leven van een ster. Toen zij slechts 19 jaar oud was, werd zij geïntroduceerd als tv-presentator op de Belgische muziekzender JIM en was één van de meest gerenommeerde zenders in het land, hierbij werd het profiel van Jelle opnieuw versterkt. 

Van ‘Dancing With The Stars’ tot Miami showcases is het eerlijk om te zeggen dat Jelle van Dael de afgelopen jaren in een behoorlijke roller coaster is terechtgekomen.

Met bakken ervaring en een enorme hoop ambitie is het tijd om haar vleugels te spreiden richting moet aannemen om zo verder te ontwikkelen, en die dag is aangebroken.

Teksten en foto’s beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL

Keep in touch

ALGEMEEN
info@focusagency.be

Heeft u nog andere vragen, stuur ons dan gerust een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Toekomstige shows