Biografie Pat Krimson

Pat Krimson, geboren en getogen in het Vlaamse Limburg als Patrick Claesen, is Mr. Atmoz.

In de jaren ’90 was Pat de drijvende kracht achter succesvolle bands zoals Leopold 3 en keybord player voor Praga Khan. Als een echte pionier in ‘Dance’ was hij de nummer één hitmaker met 2Fabiola, Zohra en Nunca.
Als DJ / producer scoorde hij vele clubhits zoals ‘Taboo Bells’, ‘My Playground’, ‘Paranoid In Moscow’ en veel meer …

Bovendien was Pat de maker en inspiratie voor het legendarische clubconcept ‘AtmoZ’ met locaties in Hasselt en Turnhout, en het platenlabel ‘Dance Opera‘. 

In het jaar 2000, met 25 hitrecords, ‘Gouden Oog’ en ‘TMF’ Awards, ging Pat ‘met pensioen’ en verhuisde naar Ibiza. Na acht jaar op het feesteiland te hebben verbleven en zich bezig te houden met andere dingen had het muziekvirus hem terug te pakken.

Terug in België, 2008 maakte Pat deel uit van de basis waarop het succes voor de revival van de jaren 90 werd gebouwd met 2Fabiola. Als headliner bij ‘I Love The 90’s’ in de Ethias Arena in Hasselt schitterde Pat & Co. met een uitstekende prestatie voor meer dan 24.000 feestende mensen. Een absoluut indoorrecord in België met een verrassende nieuwe line-up

Opmerkelijk feit: veel nieuwe en jonge fans kwamen de shows bekijken! Naast 2 Fabiola treedt Pat elke week ergens op in de Benelux als DJ. Hij combineert Retro House Classics met frisse nieuwe clubhits en staat erom bekend dat hij het dak eraf schiet. 

Pat Krimson blijft een gerespecteerde naam in het DJ-circuit.

Keep in touch

ALGEMEEN
info@focusagency.be

Heeft u nog andere vragen, stuur ons dan gerust een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Toekomstige shows.