Biografie Dave Lambert

Dave Lambert begon in 1990 op een plaats genaamd PARADOX en richtte zich alleen op rock-beïnvloed muziek. Naarmate hij ouder werd, begon hij housemuziek te spelen voor verschillende partyconcepten die leidden tot zijn allereerste resident in LE BEAU ZOO. Meteen vanaf het begin creëerde hij een speciale sfeer waardoor hij enorm veel respect kreeg van de clubeigenaren en big shot DJ's, wat resulteerde in zijn doorbraak als artiest.

Dave Lambert is zonder twijfel een van de meest invloedrijke DJ’s in de Belgische house-scene met een durende carrière van 15 jaar. Dave Lambert heeft alle 10 edities van Tomorrowland gespeeld, ook de eerste editie van Tomorrowland en hij opende de mainstage op Tomorrowland 2012.

Naast het spelen van alle grote nationale festivals zoals Sensation White, Tomorrowland, City parade, Laundry Day, Summerfestival, Extrema, Dance Valley, Groovecity en nog veel meer, was hij resident DJ in 3 van de grootste en meest beruchte clubs van België, zoals Versuz, La Rocca & Zillion. 

Momenteel moet Dave Lambert een van de drukst bezette DJ’s in België zijn. 

Met een ongelooflijke hoeveelheid optredens vindt hij altijd een manier om een ​​menigte volledig gek te maken. Je kan gerust zeggen dat hij dat hij zijn publiek altijd wil plezieren zonder toegevingen te doen aan zijn stijl.

Dave kan qua muziek tussen de underground geplaatst worden met Deep en Tech house-geluiden, maar kan zich gemakkelijk aanpassen aan de krachtigere EDM / Elektro-geluiden voor de grotere podia. 

Zijn geluid is uniek,  hij kan gemakkelijk naast Luciano of Solomun worden geplaatst, maar zal ook standhouden als hij voor of na jongens als Dimitri Vegas & Like Mike of Hardwell speelt.

Internationaal is Dave Lambert ook geen onbekende met optredens in landen en steden zoals Japan, Miami, Brazilië, Dubai, Spanje, Ibiza, Kroatië, Duitsland en verschillende anderen!

Teksten en foto’s beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL

Keep in touch

ALGEMEEN
info@focusagency.be

Heeft u nog andere vragen, stuur ons dan gerust een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Toekomstige shows