Style: Urban, commerciëel

Dj Mic-E is een gepassioneerde all-round dj van Antwerpen en omstreken. Zijn liefde zit hem vooral in Urban en Commercieel. Er is geen genre dat hij niet aankan. Van 80’s tot Techno. Van House naar Urban, Van 90’s naar jump.

Die passie is een obsessie geworden om de mensen zich volledig over te laten geven en zich te laten meeslepen in zijn verhaal en eventjes alles te vergeten. Wat Mic-E zo uniek maakt is dat hij mee is met de hedendaagse muziek en vooral de klassiekers gebruikt om een onvoorziene sfeer te creëren.

Van een trouw dj is hij uitgegroeid naar een volwaardige club dj met 2 residenties en tal van in gedraaide clubs en festivals. Zo heeft hij al het voorprogramma mogen draaien van Bizzey in BAIA, en ook voor Jonna Fraser in IKON. En Ashafar in The Lake House. En mag trots zijn op de residenties van La Gare en Park Avenue. REWIND festival, Vintage festival en Blacklight waren toch wel onvergetelijke festival dagen.

En zeker niet te vergeten de top plaatsen zoals, RIO, FACES, La Suite, Dirty Rabbit, Phantom, Entourage, The Lake House en het jaarlijkse Hello Schoten met dj F.R.A.N.K waar hij elk jaar staat. Mic-E zijn dromen zijn om op buitenlandse gigs en Tomorrowland te mogen draaien.

Request Presskit